Over LDP

Al bijna een halve eeuw richt LDP International zich op de promotie en marketing van (intern)nationale auto- en motorsport evenementen. De core business van het bedrijf is het ontwerpen en realiseren van evenementen. Met de kennis die in huis is, is LDP International in staat van elk evenement een succes te maken! In het verleden heeft LDP International onder andere het team van Egbert Streuer begeleid, de MOTO GP in Brazilie georganiseerd en was het initiator en uitvoerder van de Formule 1 Moscow City Race.

 

Vandaag de dag richt LDP International zich op de organisatie van de TT Holland House, GAMMA Racing Day, DTM Assen en het NK Junior Moto Racing. Naast deze activiteiten voert LDP International onderzoeken uit en ondersteund het meerdere organisaties in de realisatie van evenementen. Denk hierbij aan de ondersteuning op het gebied van marketing en uitvoerende taken als productie. LDP International heeft brede kennis op het gebied van het creëren van uw totale evenement. Daarnaast is LDP International ook internationaal betrokken bij meerdere evenementen.

Alles in huis

Binnen het groeiende bedrijf worden alle evenementen van A tot Z georganiseerd. Door de uiteenlopende werkzaamheden die komen kijken bij de realisatie van een evenement heeft LDP International veel kennis en vakmanschap aan boord. Van account management, marketing en communicatie, hospitality, sponsoring en (technische) productie, bij LDP International valt alles onder 1 dak! Mede door ons brede portfolio aan trouwe partners maken wij van elk evenement een succes!

Neem contact met ons op!