DTM

Jetzt geht’s los! De ‘Deutsche Tourenwagen Masters’ komen van 19 tot en met 21 juli 2019 voor het eerst naar het TT Circuit Assen! Met nieuwe 620 Pk- turbomotoren blazen de ruim 300 kilometer per uur snelle coupéversies van Audi, Aston Martin en BMW voor het eerst over de TT-baan in wat ook wel de Formule 1 van de toerwagens genoemd. Dit is een autorace waar de eeuwige rivaliteit tussen de grote Duitse merken voelbaar is! Met speciale merkentribunes, handtekeningsessies, posters, fanvlaggen en ‘pit views’. Van de nieuwste en snelste modellen voor op de weg, tot de DTM kampioenschapsmachines van weleer. Het TT Circuit Assen wordt door velen beschouwd als het ‘mekka van de motorsport’. De baan staat bekend om het vloeiende verloop en de verkante bochten.

Bestel hier uw hospitality tickets!

Bestel hier uw reguliere tribune tickets!

Raceprogramma
Naast de DTM series zijn er ook andere klassen te bewonderen tijdens het eerste DTM weekend op het TT Circuit Assen

     
Met nieuwe 620 Pk- turbomotoren blazen de ruim 300 kilometer per uur snelle coupéversies van Audi, Aston Martin en BMW voor het eerst over de TT-baan in wat ook wel de Formule 1 van de toerwagens genoemd.

                      

De nieuw gecreëerde W series, de allereerste formuleklasse speciaal voor vrouwelijk talent verrijdt haar races exclusief bij de DTM.De Porsche GT3 Cup Benelux In 2013 is de twintigste in een rijke geschiedenis van Porsche merkencups. In 2018 debuteert de 991 GT3 Cup Gen II, een superlichte racemachine met maar liefst 485 pk.


Met meer dan dertig auto’s in verschillende categorieën is de Lotus Cup Europe wereldwijd dé raceklasse voor auto’s van het merk Lotus.


De ‘Big Open Single Seaters’ komen in 2019 één keer in actie in Nederland en wel als ‘support serie’ tijdens DTM Assen. De klasse biedt autosportfans de kans om zeer exclusieve bolides uit Formule 1, Champcar en andere Formuleseries van dichtbij te bewonderen.